fbpx

Mensen lijnen. Met de Shapewear van Scala kunt u afslanken in omvang.

Al decennia lang zijn mensen bezig om te lijnen. Ze hebben enkele middelen geprobeerd, vallen wel af maar komen, tot hun teleurstelling, ook weer aan. Dit is het bekende jojo-effect. Voor hen die niet meer weten wat ze moeten doen aan hun eetpatroon is er de shapewear van Scala waarmee ze, zonder moeite, kunnen afslanken. Door de Shapewear verminder je enkele centimeters in omvang en komt je figuur mooier uit. Dit geeft je meer zelfvertrouwen en kan ervoor zorgen dat je extra gestimuleerd wordt om nog meer je best te gaan doen om kilo’s af te vallen.

Waarom werkt lijnen vaak niet?

De meeste mensen die gaan lijnen kiezen voor een te snel dieet. Vaak houden ze dit niet lang vol en komen ze weer uit bij hun oude voedingspatroon. Uiteindelijk zie je dat veel mensen hierdoor juist aankomen! En mensen die het lijnen wel volhouden en daarna overgaan op een gezond voedingspatroon komen ook vaak weer aan! Hoe kan dit nu?

Men zegt dat wanneer we minder calorieën binnen krijgen, we meer vet gaan verbranden. We hebben namelijk iedere dag energie nodig en als we minder gaan eten gaat het lichaam het overtollige vet gebruiken voor de verbranding. Dit zal inderdaad de eerste tijd het geval zijn. Het lichaam wil echter in evenwicht blijven en gaat uiteindelijk minder verbranden. Vanaf dat moment verbrandt het lichaam dus enkel het voedsel dat u die dag eet en zal er geen vet meer worden verbrand. Eigenlijk is de situatie dan weer hetzelfde als wanneer u niet op dieet was met als enige verschil dat u nu minder energie zult hebben! Als u eenmaal stopt met diëten en uw oude voedingspatroon weer aanneemt, zal uw lichaam in dezelfde stand blijven. Dit betekent dat u minder energie zult verbranden dan u eet aan voedsel, waardoor u aan zult komen. Lijnen werkt dus vaak niet en daarom kunt u beter kiezen om uw vetrolletjes te maskeren en laat u het afslanken in omvang over aan de shapewear van Scala!

Hoe werkt de shapewear van Scala?

De shapewear van Scala maakt uw lichaam slanker door middel van een compressietechniek. Ook wel figuur corrigerend ondergoed genoemd. De kleding heeft een perfecte pasvorm en zit strak om het lichaam. Het pakt de probleemzones aan, waardoor niemand uw vetrolletjes nog zal zien! Tevens gaan de biokristallen in de garens ervoor zorgen dat u geleidelijk in omvang afslankt. Mits het is gebruikt zoals voorgeschreven.

Welke producten biedt Scala aan?

Scala biedt verschillende producten aan op het gebied van shapewear. De producten verschillen in toepassingen en/of de zones die worden aangepakt. Het is van belang om eerst te bepalen voor welke toepassing u het wilt gaan gebruiken en welke zone(s) u wilt aanpakken. Lees voor meer informatie over de Toepassingen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!