fbpx

Lovehandles worden ook wel muffin tops genoemd. Scala is de oplossing.

Het lichaam slaat vaak vet op op plekken waar u het niet graag wilt hebben. Zo ook rondom uw middel. Dit worden lovehandles genoemd, maar veel mensen noemen het ook wel muffin tops. Deze muffin tops kunt u verdoezelen met behulp van shapewear van Scala. Tegelijkertijd zal de shapewear ervoor zorgen dat u rond uw middel afslankt. Lees: Afslanken.

Bijna iedere vrouw ergert zich aan muffin tops

Nagenoeg iedere vrouw heeft last van muffin tops ook al heeft de een wat meer dan de ander. Het is één van de dingen waar vrouwen zich het meest aan ergeren. Lovehandles puilen soms net boven een broek uit, waardoor vrouwen zich dik voelen. Daarom doen vrouwen er alles aan om van hun muffin tops af te komen.

Wat kunt u doen tegen muffin tops?

Als u last heeft van muffin tops, kunt u meteen beginnen met het dragen van de shapewear van Scala. De shapewear corrigeert het figuur (de shaper-functie) en daarnaast zorgt de onderkleding er geleidelijk voor dat u op uw gewenste plekken in omvang afslankt. Hierdoor hoeft u zelf helemaal niets meer te doen om uw muffin tops weg te werken. Naast het dragen van de shapewear van Scala, kunt u ook voor kiezen om meer te bewegen en om gezonder te eten. Dan zult u echter niet alleen uw lovehandles wegwerken, maar ook uw buikje. Sommige mensen slaan dan twee vliegen in één klap, maar anderen hebben een slanke taille en willen niet afvallen. In het laatste geval kunt u er beter voor kiezen om speciale sportoefeningen te doen die speciaal bedoeld zijn voor het wegwerken van overmatige muffin tops.

Hoe werkt de shapewear van Scala?

De shapewear van Scala is zo gemaakt dat het strak om uw lijf zit (shaper-functie). De speciale stof zorgt ervoor dat het ondergoed de perfecte pasvorm heeft en toch de probleemzones aanpakt. De shapewear zit dan ook comfortabel en camoufleert de muffin tops. U kunt kiezen voor de reguliere shapewear die enkel uw lovehandles zal verdoezelen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de BioPromise of de BioFir shapewear die als grote voordeel heeft dat u zult afslanken rondom uw middel. Dit komt door de in de garens verwerkte biokristallen die een reactie aangaan met de warmte in uw huid en zorgt dat cellulite afneemt.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!