fbpx

Kies net zoals vele bekende Nederlandse vrouwen voor de Scala afslankbroek

Als u er snel en op een eenvoudige manier slanker uit wilt zien, dan is een afslankbroekje van Scala Europe een goede keuze. Dankzij de shaper functie krijgt u direct een slanker silhouet. Dit effect is bovendien blijvend, ook cellulitis wordt significant verminderd. Ons assortiment bodyshapers is zeer groot. U vindt bij Scala Europe dan ook zeker dat afslankbroekje die u zoekt.

De voordelen van ons afslankbroekje

Na het aantrekken van een afslankbroekje van Scala Europe ziet u direct een slanker silhouet. Daarnaast wordt de huid voortdurend gemasseerd door de masserende keramische kristallen. Deze kristallen zijn verwerkt in de garens. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en verbetert de bloedsomloop. Cellulitis zal hierdoor zeer snel verminderen. Na een maand dragen kunt u tot acht centimeter van uw heupen verliezen en zelfs tien centimeter van de billen. Aangezien geen lichaamsbouw hetzelfde is, hebben wij verschillende typen afslankbroeken en afslankbroekjes ontwikkeld. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit bermuda’s, leggings, panty’s, bh’s, boxers en sokken. Ook vindt u in onze webshop een afdeling voor mannen.

Afslankbroek online bestellen

U kunt uw afslankbroekje direct bestellen in onze webshop. U kunt kiezen voor BioPromise of BioFir. Klik op de artikelen voor meer informatie, bestellen kan door de producten in uw winkelwagentje te doen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!