fbpx

Heb je last van cellulite? Scala biedt een wetenschappelijke oplossing.

Last van cellulite? U bent zeker niet de enige. Meer dan 80 procent van de vrouwen heeft cellulite en probeert dit met behandelingen of dure crèmes tegen te gaan. Dat is nu niet meer nodig. Scala biedt een reeks lijnen aan ondermode die een moeiteloze cellulite behandeling geven en bovendien wetenschappelijk bewezen is.

Revolutionair cellulite behandelen

De BioPromise en BioFir lijnen zijn uniek in hun soort. In de stof zijn keramische kristallen verwerkt die lichaamswarmte gebruiken om infraroodstralen de huid in te sturen. Het gevolg? Uw huid wordt gemasseerd en uw bloedcirculatie wordt verbeterd, waardoor cellulite zichtbaar minder wordt. In tegenstelling tot andere cellulite behandelingen is deze technologie bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast heeft de ondermode een afslankend effect. Verlies tot wel 10 centimeter bij uw billen met de anti cellulite behandeling die de ondermode van Scala uw huid geeft.

Lees meer over de werking cellulite behandelen

Wij weten dat het haast te mooi klinkt om waar te zijn, uw cellulite behandelen zonder daar iets voor te doen. Daarom geven wij u verder op deze website graag meer informatie over de werking van de biokristallen, zodat u net zo overtuigd raakt als wij. Bekijk daarna ook even onze producten in de webshop. Scala biedt u de revolutionaire anti cellulite behandeling met de lijnen:
BioPromise , BioFir en Sports-Line.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!