fbpx

Handige cellulite tips

Cellulite is een lastige aandoening. Helaas krijgt meer dan 80% van de vrouwen er vroeg of laat mee te maken. Heeft u al cellulite of wilt u het voorkomen? Gebruik dan onderstaande cellulite tips samen met onze anti-cellulite ondermode voor een optimaal resultaat. De anti-cellulite ondermode van Scala (BioPromiseBioFir en Sportsline) hebben op zichzelf al een werking tegen cellulite die bewezen is. Toch is het proces te versnellen met behulp van de tips die wij voor u hieronder hebben samengevat.

Heeft u nog geen Scala ondermode? Bekijk onze uitgebreide collectie in onze webshop. Bekijk de collectie

TIPS OM CELLULITE TE BESTRIJDEN OF TE VOORKOMEN

SPORTEN
Sporten verbetert de doorbloeding net zoals de Scala ondermode. Probeer elke dag 30-60 minuten te sporten. Ga bijvoorbeeld lekker hardlopen of wandelen in het park.
U verliest hiermee niet alleen overtollige kilo’s maar gaat ook de strijd aan tegen cellulite.
WATER
Zorg dat u ongeveer anderhalve liter (1,5 liter) water per dag drinkt. Kruidenthee zoals munt, tijm, kersensteeltjes en brandnetel zijn niet alleen lekker maar zorgen ervoor dat de 1,5 liter makkelijk te halen is. Vermijd dranken zoals koffie en alcohol zoveel mogelijk. Deze dranken hebben een negatieve invloed op de strijd tegen cellulite.
VOEDING
Probeer de verzadigde vetten zoveel mogelijk links te laten liggen. Bijvoorbeeld vlees, room, boter en chocolade hebben een negatieve werking op de strijd tegen cellulite.
 cellulite_rokenROKEN
Indien je rookt, is het verstandiger om hiermee te stoppen. Roken heeft een negatieve invloed op de doorbloeding van de aders en maakt de strijd tegen cellulite lastiger.
 KOUDE DOUCHE
Fijn is het niet maar daarentegen is het wel effectief. Een warme douche eindigen met een koude straal op de gebieden waar cellulite zich bevindt. Hierdoor zal de doorbloeding verbeteren.
cellulite_lotion_1ANTI-CELLULITE CREME OF BODYLOTION GOED INMASSEREN
Wanneer je de Scala ondermode draagt, is het gebruik van een anti-cellulite crème niet nodig. Echter kan het geen kwaad. Als je een lotion of crème smeert bij het opstaan of naar bed gaan, probeer deze dan goed in te masseren. Hierbij is het vooral de massage dat een positief effect heeft bij de bestrijding van cellulite.
ANTI-CELLULITE SMOOTHIE MET ANANAS EN FRAMBOZEN
Niet alleen lekker maar ook nog eens goed tegen cellulite. De ananas is tegen verklevingen van het bindweefsel en stimuleert de afvoer van vetten. De frambozen dragen bij aan de verbetering van de microcirculatie.
INGREDIENTEN
1 ananas, 200 gram frambozen & Water
BEREIDING: Schil en snij de ananas in stukken, voeg hier 200 gram frambozen bij en mix het geheel in een blender. De hoeveelheid water kan naar eigen wens toegevoegd worden.
Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!