fbpx

Ga de strijd met lovehandles aan!

De naam klinkt mooi, maar mensen vinden ze vaak vervelend, irritant, hinderlijk en lelijk. Veel mensen hebben last van lovehandles. Lovehandles is een benaming voor de vetrolletjes rond de taille. Vaak worden ze ook wel zwembandjes of muffin tops genoemd. De Scala shapewear kan deze lovehandles comfortabel en prachtig verbergen. Wilt u werken aan een blijvend resultaat? Kies dan voor de BioPromise shapewear.

Hoe kunt u uw lovehandles verliezen?

Naast het dragen van de BioPromise shapewear zijn er verschillende manieren om uw lovehandles sneller te verliezen. Zo kunt u er voor kiezen om gezonder te eten, maar u kunt ook zorgen voor meer lichaamsbeweging. Een combinatie van alle 3 zorgt ervoor dat uw zwembandjes snel verdwijnen.

Naast de shapewear kunt u het proces versnellen

1. Minder voedingsmiddelen met suikers en koolhydraten 

Eén van de manieren om de lovehandles kwijt te raken is door de voedingsmiddelen met veel suikers en koolhydraten met beperkte hoeveelheid in te nemen. U moet dus minderen met het eten van koolhydraten en suikers. Het is ook belangrijk om te weten dat het kwijtraken van de vetrollen moeilijker wordt naarmate deze langer om uw taille en/of buik hebben gezeten. De reden hiervoor is dat de lichaamscellen minder gevoelig zijn geworden voor insuline, omdat u een lange tijd regelmatig (en veel) insuline aanmaakt.

2. Meer lichaamsbeweging

Een andere manier om lovehandles te verliezen is door middel van lichaamsbeweging/aerobics. Vet verliest u door regelmatig te bewegen. U moet dus meer aan lichaamsbeweging gaan doen. Dit kan door naar de sportschool te gaan en gebruik te maken van de loopband. U kunt echter ook lange wandelingen met een stevig ritme langs het strand maken of een aerobics activiteit gaan doen.

3. Het effect van buikspieroefeningen

U kunt ook buikspieroefeningen gaan doen, maar die zorgen er niet voor dat het vet rond uw taille weg gaat. Het zorgt er wel voor dat de buikspieren steviger worden, wat veel mensen ook belangrijk vinden. Door drie keer per week vijftien minuten buikspieroefeningen te doen wordt uw buik steviger.

Snel en eenvoudig online bestellen

Bestel op werkdagen voor 17:00 en wij zullen er zorg voor dragen dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden, bekijk onze gehele BioPromise collectie.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!