fbpx

Figuurcorrectie zonder moeite – Scala Europe

De Anti Cellulite & Shapewear producten van Scala zijn anders dan andere bestaande producten die figuurcorrectie beloven. Al onze BioPromise en BioFir producten worden gemaakt van unieke microvezels die actieve biokristallen bevatten. Lees nu meer over de wetenschappelijk bewezen formule die leidt tot figuurcorrectie.

Hoe werkt het?

Tijdens het dragen nemen de biokristallen de lichaamswarmte op en zetten dit om in langgolvige infrarode stralen. Deze dringen de huid binnen en zorgen voor een verbeterde bloedsomloop in het diepliggende celweefsel. Naast een optische figuurcorrectie tijdens het dragen worden de cellen in de huid gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Zwellingen verminderen en de huid zal gladder en egaler aanvoelen. Dat betekent een figuurcorrectie zonder dat u veel moeite hoeft doen.

Ervaar het zelf

Wij beseffen dat dit haast te mooi klinkt om waar te zijn. Toch heeft wetenschappelijk onderzoek proefondervindelijk bewezen dat de BioPromise producten een vermindering van cellulite bewerkstellingen en zorgen voor figuurcorrectie. Probeer de shapewear van Scala zelf uit en laat u verbazen door het effect. Ga naar de webshop om de diverse producten voor figuurcorrectie te bekijken.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!