fbpx

Een billenbroek wordt ook wel afslankbroek genoemd

De billenbroek wordt ook wel de afslankbroek genoemd. Heel veel vrouwen hebben het nut van een billenbroek ontdekt en zijn zeer tevreden over hun mooie figuur, met name de billen worden intensief aangepakt. Zij hebben hiervoor de BioPromise afslankbroek van Scala gebruikt met in het broekje een speciaal aangebrachte Push Up bilvorm. Door deze BioPromise afslankbroek worden uwbillen gelift en worden de billen in de loop der tijd strakker door de werking van het broekje. Hierdoor komen ze mooier uit in de broek en voelt u zich zelfverzekerder en aantrekkelijker. Dit is toch wat iedere vrouw wil. Na het gebruik van een billenbroek kunt u eindelijk kleding gaan kopen waar u al tijden naar verlangt heeft. Die zeer gewenste kleinere maat heeft u zonder veel moeite toch behaald. Dit dankzij Scala.

Bekijk de collectie

Waarvoor kunt u een billenbroek gebruiken?

Een billenbroek kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden, afhankelijk van uw klachten of problemen met betrekking tot uw billen.

•  De billenbroek gaat u helpen met het verbeteren van uw bloedcirculatie in de billen.
•  De billenbroek gaat u helpen met afslanken, op de plekken waar u dat wenst.
•  De afslankbroek helpt uw huid te verbeteren. Dit wordt ook wel cellulite bestrijden genoemd.
•  Uiteindelijk heeft deze handige BioPromise afslankbroek, uw figuur blijvend gecorrigeerd.

Wat is de werking van een billenbroek?

In de billenbroek van Scala zitten speciale garens verwerkt die biokristallen bevatten. Deze biokristallen zijn actief en reageren op uw lichaamswarmte en pakken uw klachten of problemen aan. Dit is uitgebreid wetenschappelijk getest en onderzocht en heeft gezorgd voor een uniek product met een unieke werking. Het beste resultaat behaald u als u het minimaal 60 dagen heeft gedragen.

Hoe ziet een billenbroek eruit?

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!