fbpx

Diane: Scala kan je echt helpen met afslanken!

Wellicht heeft u via mij of mijn netwerk informatie gekregen over Scala.
Of u nou bekend bent met Scala of niet, één ding weet ik zeker: De Scala producten kunnen u echt helpen met afslanken!

Ik verloor altijd wel vele kilo’s tijdens eerdere afvalpogingen en voelde me ook wel fit. Helaas viel ik altijd weer terug in mijn oude patroon met als gevolg dat de verloren kilo’s er zo weer bij zaten.

Mijn vrienden hebben mij het C9 programma geadviseerd, dit programma is gemaakt op natuurlijke basis en gebaseerd op Aloe Vera. Het advies heb ik opgevolgd en na een paar dagen voelde ik mij al energieker en beter in mijn vel. Ondertussen voel ik mij topfit en ben met behulp van het programma al 5 kilo kwijtgeraakt en vele centimeters.

Het heeft een verandering gebracht in mijn voedingspatroon en ik ben bewuster en gezonder gaan eten en leven. De verandering is te merken in mijn lichaam en uiteraard van mijn omgeving krijg ik steeds meer positieve reacties.

Het programma zelf was makkelijk vol te houden en ik had geen last van een honger gevoel. De C9 is een echte kickstart naar een gezondere levensstijl.

Indien u geïnspireerd bent geworden na mijn verhaal en ook de kickstart wilt maken, staat u er niet alleen voor. Ik begeleid u tijdens de C9 kuur.

Diane Leis

Bekijk de collectie BioPromiseBioFirSport of lees waarom de bekende Nederlanders kiezen voor Scala.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!