fbpx

De shapewear van Scala helpt met overgewicht verdoezelen en afslanken

De huidige welvaart heeft ervoor gezorgd dat je in supermarkten en in de horeca uit allerlei soorten voedsel kunt kiezen. Gezond en lekker, maar ook vaak voedsel wat overgewicht veroorzaakt. Soms zelfs gevallen van obesitas. Scala is hierop ingesprongen en heeft zeer effectieve shapewear ontwikkeld die direct uw figuur corrigeert (shape functie). Daarnaast kunt u zelfs in omvang afslanken als u kiest voor de BioPromise shapewear of de BioFir onderkleding!

Wat is shapewear?

Shapewear is onderkleding die strak om het lichaam zit, waardoor vetrolletjes worden verdoezeld en u er slanker uit ziet. Scala biedt u twee soorten shapewear, namelijk reguliere shapewear en BioPromise shapewear. De reguliere shapewear zal ervoor zorgen dat uw muffin tops worden
verdoezeld. De shapewear van BioPromise zorgt er ook voor dat uw muffin tops worden verdoezeld, maar daarnaast zult u door deze BioPromise onderkleding ook afslanken rondom uw middel.

Hoe werkt BioPromise shapewear?

De BioPromise Shapewear van Scala is gemaakt van een speciale stof die de probleemzones van uw lichaam aanpakt. De onderkleding zit strak om uw lichaam, waardoor het uw lovehandles zal verdoezelen. In de garens van de shapewear zijn biokristallen verwerkt, waardoor u er na het dragen van de kleding ook nog slank uit zult blijven zien. Hiervoor dient u de shapewear gedurende 30 tot 60 dagen 6 tot 8 uur per dag te dragen. Een ander voordeel van de onderkleding is dat cellulite minder zichtbaar wordt, omdat overtollig vocht en afvalstoffen door het dragen van deze shapewear het lichaam makkelijker kan verlaten.

Waarom kiezen voor de shapewear van Scala?

Shapewear van Scala heeft vele voordelen ten opzichte van andere soorten shapewear. Zo heeft de onderkleding een perfecte pasvorm en het is naadloos. Daarom zit de shapewear erg comfortabel en is het niet zichtbaar onder andere kleding. Als u de shapewear van Scala draagt, heeft u direct een slanker silhouet! Een groot bijkomend voordeel hiervan is dat u zich hierdoor aantrekkelijker en zelfverzekerder over uw lichaam gaat voelen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!