fbpx

De meest gekozen total bodyshaper

 

De meestgekozen bodyshaper!

De Body shaperis een wereldwijd bekend begrip geworden. Bij Scala kunt u een mooie body shaper bestellen voor diverse probleemzones. Het grootste kenmerk van een body shaper is dat het uit één stuk bestaat en bedekt hoofdzakelijk het bovenlichaam. Vaak heeft een body shaper ook nog mouwen. Een body shaper lijkt erg op een balletpakje maar is niet hetzelfde. De body shapers van Scala zijn naadloos en hebben een perfecte pasvorm.

Waarvoor wordt een body shaper gebruikt?

De body shaper kan heel goed gedragen worden als figuurcorrectie. Dit is de shapewear functie. Zo kunt u de vetrolletjes op uw buik verbergen en een slanke taille creëren. Scala levert comfortabele body shapers die voor een slank silhouet zorgen. Deze body shapers zijn onder allerlei soorten kleding te dragen.

Veel vrouwen hebben er last van: kleding die net iets te strak of niet mooi om het lichaam zit. Scala heeft met haar assortiment body shapers hiervoor de perfecte oplossing. Direct na het aantrekken van de Scala body shaper ziet u er niet alleen slanker uit, u werkt ook nog aan een blijvend resultaat.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!