fbpx

De corrigerende ondermode tegen cellulite

Iedereen kent wel de onderkleding met corrigerende werking voor het figuur. Zodra u deze ondermode weer uittrekt ziet u echter geen blijvend resultaat. De Anti Cellulite & Shapewear van Scala is anders. Ons corrigerende ondermode heeft een bewezen afslankende werking, zowel tijdens als na het dragen.

U kunt enkele centimeters verliezen.

Tijdens het dragen van onze corrigerende ondermode masseren biokristallen in de stof uw huid. De afvoer van afvalstoffen wordt beter en de hele celstofwisseling wordt gestimuleerd. Het resultaat is een egale en strakkere huid, met minder cellulite. Een proef onder testpersonen liet zien dat zij na het dragen van dit corrigerende ondergoed enkele centimeters was kwijtgeraakt op buik, billen en benen en bovendien een zichtbaar strakkere huid hadden.Bekijk en bestel de corrigerende ondermode online


Wilt u net als ons overtuigd raken van de werking van onze corrigerende ondermode? Kies uw ondermode naar wens dan uit in de webshop en bestel deze eenvoudig en veilig online. Lees hoe deze unieke biokristallen cellulite tegengaan.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!