fbpx

Corrigerende body

Een corrigerende body is ondergoed wat zorgt voor een strakker silhouet bij de buik, taille, heupen en billen. Hierdoor komt uw figuur beter uit. Het zorgt ervoor dat je er strakker en slanker uitziet. Ook creëert een corrigerende body een platte buik en kan het lovehandles verbergen. De kleding die u draagt komt er ook beter door uit.

De shapewear van Scala is zo ontwikkeld dat de stof aanvoelt als een tweede huid. U voelt en ziet het niet zitten in tegenstelling tot andere shapewear, die vaak verstikkend aan kunnen voelen alsof u niet meer kunt ademen. Daarnaast zorgt de sterke compressietechniek wel voor een optimaal slank silhouet. Echter heeft Scala ook modellen in het assortiment die niet onzichtbaar hoeven zijn en wel gezien mogen worden!

Bekijk de collectie

De modellen corrigerende body’s van Scala zijn allemaal voorzien een bh, waarvan sommigen met cup. De corrigerende body’s zonder cup, daar kan nog een eigen bh onder worden gedragen. De modellen waarbij de cups er al inzitten, is dit niet nodig.

Een corrigerende body is er in verschillende soorten modellen. Zo heeft u de keuze uit een string, slip of een model met pijpjes. De variant met pijpjes heeft als voordeel dat het de bovenbenen ook slanker maakt. Dit zorgt ervoor dat u bijna uw hele lichaam corrigeert. Wat kleuren betreft is shapewear voornamelijk in zwart en huidskleur te verkrijgen, zodat het onzichtbaar is onder uw kleding. Ook kunt u kiezen uit varianten met spaghetti-bandjes of strapless modellen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!