fbpx

Cellulitis op uw benen? Kies voor de anti-cellulitis legging van Scala

Als u last heeft van cellulitis op bijvoorbeeld uw benen bent u niet de enige: 80% van de vrouwen zegt er last van te hebben. De bekendste probleemzones voor cellulitis zijn benen en billen. Een betere doorbloeding van de huid is het enige dat cellulitis kan verminderen. Scala heeft daarvoor de perfecte oplossing.

Cellulitis op uw benen? BioPromise en BioFir helpen

Maak kennis met de revolutionaire ondermode van Scala, die uw silhouet direct slanker laat lijken, uw cellulitis zichtbaar vermindert en bovendien uw omvang tot tien centimeter reduceert. Door de unieke technologie waarmee de ondermode is geproduceerd wordt de doorbloeding in uw huid sterk gestimuleerd. Of u nu af wilt van de cellulitis op uw benen, buik of billen, of gewoon een strakkere huid wilt: de ondermode van BioPromise en BioFir helpt u daarbij. Wij hebben wetenschappelijk onderzoek uit laten voeren naar de werking:

  • Een testpanel van 50 vrouwen droeg de broekjes minstens 8 uur per dag, 6 dagen per week, gedurende 60 dagen
  • Cellulitis op buik, billen en benen was zichtbaar verminderd
  • Omvang was zichtbaar verminderd, bij de billen werd het grootste resultaat gehaald; tot wel tien centimeter minder bilomvang na het dragen van de comfortabele ondermode

Comfortabel en duurzaam

De ondermode van Scala heeft een bewezen afslankende werking. Krijg het figuur terug dat bij u past, op een gezonde en comfortabele manier. Het kwijtraken van cellulitis op benen, billen en buik was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk onze producten in de webshop  en bestel direct online.