fbpx

Cellulite tegengaan

Cellulite bestrijden

Heeft u last van cellulite? Meer dan 80% van de vrouwen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Vindt u, net zoals veel vrouwen cellulite ook een doorn in het oog en heeft u al van alles geprobeerd? Smeren met dure crèmes, of dure behandelingen zijn niet altijd effectief tegen cellulite of erg duur. De exclusieve ondermode van Scala is een betaalbare maar ook wetenschappelijk bewezen oplosssing om cellulite tegen te gaan.

Cellulite tegengaan met onderkleding BioPromise en BioFir

De lijnen BioPromise en BioFir maken gebruik van de unieke productietechnologie met bio-actieve kristallen in het DNA van de garens. Het gevolg is dat tijdens het dragen uw huid wordt gemasseerd, waardoor de celstofwisseling verbetert. Zonder de opgehoopte afvalstoffen kunnen de cellen meer zuurstof opnemen en kunnen ze het vet dat cellulite veroorzaakt verwijderen. Alleen al door het dragen van deze ondermode kunt u dus cellulite tegengaan. Deze resultaten zijn door een wetenschappelijk onderzoek bewezen.

Bekijk de BioPromiseBekijk de BioFirBekijk de Sportsline

Naadloze en comfortabele ondermode tegen cellulite

Uiteraard is er naast het verminderen van cellulite ook aan het draagcomfort gedacht: de broekjes zijn naadloos en gemaakt van soepel materiaal. De BioPromise shapewear  zorgt door de weeftechniek er ook voor dat u direct slanker lijkt en vervult daarmee dus een functie op zowel korte, als op lange termijn. Bekijk in onze webshop alle beschikbare producten en lees daar ook meer over de manier waarop deze ondermode uw cellulite kan verwijderen.

Wist u dat… wij naast de Scala collectie ook nog een ander label verkopen, het label trendy La Pin-Up Paris heeft dezelfde werking tegen cellultie. Neem gerust een kijkje.