fbpx

Bloedcirculatie verbeteren

Een slechte doorbloeding kan zorgen voor vermoeidheid in uw spieren. En daarnaast een ophoping van vocht en afvalstoffen in uw huid. Ook wel bekend als cellulite of sinaasappelhuid. Scala biedt hier de juiste oplossing voor! Door het dragen van de revolutionaire ondermode kunt u uw bloedcirculatie verbeteren. Hoe werkt dit?

De BioPromise en de BioFir producten

Bij de productie van onze ondermode wordt er gebruik gemaakt van garens waarin biokristallen zijn verwerkt. Deze kristallen zorgen tijdens het dragen voor een constante massage van de bovenste huidlaag. Daarbij zetten de kristallen uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen, die diep doordringen in de huid. Zo kunt u de bloedcirculatie in uw huid verbeteren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit de huidcellen. Het resultaat? Een fit lichaam, met een zichtbaar strakkere huid.

Bekijk de BioPromise Bekijk de BioFir

Sports-line producten

Voor sporters hebben wij de speciale Sports-Line, die verzuring in de spieren tegengaat. Daardoor kunt u uw fysieke prestaties verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de bio kristallen in de stof helpen de bloedcirculatie te verbeteren. Daarnaast hebben al onze producten een hoog draagcomfort. Bekijk al onze producten in de webshop en bestel gemakkelijk online.

Bekijk de Sportsline

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!