fbpx

Blessures voorkomen door betere doorbloeding

Het herstel na een sportieve inspanning kan soms lang duren. Ook het herstel na een blessure wilt u graag zo snel mogelijk laten verlopen. Maar het beste is natuurlijk blessures voorkomen. Dit heeft allemaal te maken met de doorbloeding van uw spieren, de aanvoer van verse zuurstof en de afvoer van afvalstoffen zoals melkzuur. Scala heeft daarvoor de oplossing, voorkom blessures en stimuleer de doorbloeding met de Scala Sports-Line.

Blessures voorkomen of herstel snel na een sportieve inspanning

De Sports-Line van Scala bestaat uit sportkleding en ondermode die helpen blessures te voorkomen. Door de biokristallen in de stof wordt uw huid constant gemasseerd en worden infrarode stralen uw huid in gestuurd. Deze zorgen voor een betere doorbloeding en afvoer van bijvoorbeeld melkzuur. Het gevolg is dat u minder snel last hebt van verzuring, vermoeidheid en dat het herstel na een sportieve inspanning sneller gaat. Doordat uw benen zo meer zuurstof krijgen kunnen ze meer inspanning aan en worden blessures voorkomen.

Bestel snel online

Draag de sportkleding van Scala voor een snel herstel na het sporten en om blessures in de toekomst te voorkomen. Alle producten zijn te vinden op deze website, deze kunt u gemakkelijk en veilig bestellen via onze webshop

Bekijk de Sportsline

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!