fbpx

Bierbuik

Veel mannen die de veertig zijn gepasseerd krijgen een bierbuik. Bij een bierbuik is de buik dik en opgeblazen, maar de rest van het lichaam is niet dik. De meeste mannen met zo’n buik zijn hier onzeker over en schamen zich om hun buik te moeten tonen. Hierdoor zien ze er vaak tegenop om te gaan zwemmen. Deze vorm van overgewicht kan op den duur gezondheidsproblemen veroorzaken. Het advies is om er wat aan te doen.

Hoe ontstaat een bierbuik?

Een bierbuik ontstaat meestal door een combinatie van meerdere factoren die met het drinken van bier te maken hebben. Zo zitten er in bier erg veel calorieën. Daarnaast gaan veel mannen meer snoepen tijdens het bier drinken, waardoor ze nog meer calorieën binnenkrijgen. Als laatste zal het lichaam zijn energie gebruiken voor het verwijderen van de alcohol, waardoor er minder energie overblijft voor het verbranden van calorieën. Naast het drinken van bier kan een bierbuik ook ontstaan door ongezond te eten.

Hoe komt u van uw bierbuik af?

Dit kan heel gemakkelijk. Scala heeft speciaal voor mannen met een bierbuik shapewear ontwikkeld, namelijk de BioFir mannen afslankbroek en de Mannen hoge shapewear boxer (zie reguliere shapewear). U kunt ook van uw bierbuik afkomen door meer water te drinken, minder bier te drinken en gezonder te eten.

Hoe werkt de BioFir mannen afslankbroek?

Deze BioFir afslankbroek zorgt ervoor dat u daadwerkelijk enkele centimeters in omvang afslankt. In de garens zijn namelijk biokristallen verwerkt die zorgen voor een betere doorbloeding, zodat de afvalstoffen uit uw lichaam zullen verdwijnen. Hiervoor dient u de BioFir mannen afslankbroek wel gedurende 30 tot 60 dagen te dragen.

Hoe werkt de mannen hoge shapewear boxer?

De mannen hoge shapewear boxer is ontwikkeld met een compressietechniek, waardoor het de perfecte pasvorm heeft. Het ondergoed pakt de probleemzones aan, zodat de bierbuik minder zichtbaar is. Deze boxer verdoezelt de bierbuik, het geeft u dus een strakker figuur, waar u zich prettiger bij zult voelen.

Hoe draagt u de BioFir afslankbroek of de hoge shapewear boxer?

De BioFir afslankbroek en de hoge shapewear boxer draagt u onder uw kleding in plaats van normaal ondergoed. Ze zijn naadloos en zullen onder andere kleding niet zichtbaar zijn. Voor meer informatie kunt u op de onderstaande artikelen klikken en bestellen in de Scala webshop.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!