fbpx

Bestrijd overtollig vet met de ondermode van Scala Europe!

U weet vast dat overtollig vet zich vaak ophoopt in de probleemzones benen, billen en buik, met de welbekende sinaasappelhuid tot gevolg. Maar wist u ook dat meer dan 80% van de vrouwen last heeft van deze cellulite? Overgewicht is niet de oorzaak, zelfs dunne mensen kunnen het hebben. Scala biedt u graag een unieke en revolutionaire manier om er van af te komen.

Overtollig vet bestrijden met de innovatieve manier van Scala

Overtollig vet kwijtraken betekent een streng dieet volgen en heel veel bewegen. Toch? Niet met de producten van Scala. Deze ondermode is gemaakt van garens waar keramische biokristallen in zijn verwerkt. Lichaamswarmte wordt omgezet in infrarode stralen en de doorbloeding in uw huid wordt gestimuleerd. Overtollig vet dat is opgeslagen in cellulite wordt omgesmolten en afgevoerd, waardoor uw huid strakker en egaler wordt. Door de manier waarop de BioPromise producten zijn geweven krijgt u bovendien tijdens het dragen ook direct een slanker silhouet.

Bestel gemakkelijk online

Het is wetenschappelijk bewezen dat onze producten effectief zijn in het duurzaam afslanken en de afname van meerdere centimeters op billen, buik en benen. Neem een kijkje bij onze producten.

BioPromise – BioFir

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!