fbpx

Anti-aging huidverbetering in de probleemzones

De buik, dijen en billen zijn al jarenlang de zogenaamde probleemzones bij vrouwen. Maar liefst 80% van alle vrouwen heeft bijvoorbeeld last van cellulite (sinaasappelhuid). Zowel vrouwen met een maatje 38 als met een maatje 46. Crèmes en behandelingen voor huidverbetering zijn vaak erg kostbaar. Vaak geven ze ook geen garantie op resultaat. Scala daarentegen biedt ondermode producten met een wetenschappelijk bewezen werking.

De werking van onze producten voor huidverbetering

De lijnen BioPromiseBioFir en onze Sports-Line maken alleen gebruik van een unieke technologie van keramische kristallen. De kristallen verzorgen ervoor dat de doorstroming in de bloedvaten verbeterd wordt. Hierdoor worden afvalstoffen uit de cellen afgevoerd tijdens het dragen van de ondermode. Een egale, gladde en elastischere huid is het resultaat. Naast deze anti-aging huidverbetering is de ondermode ook zeer comfortabel, vanwege de naadloze vervaardiging.Bekijk de BioPromiseBekijk de BioFirBekijk de Sportsline

Anti-aging zonder moeite

U kunt onze verschillende producten bekijken in de webshop. Wilt u op een gemakkelijke en veilige manier huidverbetering bij uw dijen, billen en buik? Dan moet u zeker eens de producten van Scala proberen. Lees meer over de achtergrond en werking van de keramische kristallen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!