fbpx

Afkleden

Veel vrouwen hebben last van vetrolletjes (lovehandles) rondom hun taille als ze strakke bovenkleding dragen. Daarom durven ze niet iets straks aan te trekken en lopen ze vaak in te wijde shirts of truien. Dat is jammer. Hierdoor zijn hun vormen niet meer goed zichtbaar. Met de shapewear van Scala kunt u uw vetrolletjes verdoezelen en uw bovenkleding mooier en vrouwelijker laten uitkomen. Zo kunt u zich aantrekkelijk afkleden en toch dat leuke, strakke jurkje aantrekken!

Afkleden met de shapewear van Scala

De shapewear van Scala zorgt ervoor dat uw vetrolletjes (lovehandles) worden verdoezeld, waardoor u direct een slanker silhouet heeft. De stof zit strak om uw lichaam, maar toch heeft het de perfecte pasvorm. Dit komt doordat er bij de ontwikkeling van de shapewear gebruik is gemaakt van een sterke compressietechniek. Hierdoor vormt de onderkleding zich naar de vorm van uw lichaam en pakt het de probleemzones aan. De kleding is naadloos en niet zichtbaar onder andere kleding. Met de shapewear van Scala kunt u zich dus heel mooi en aantrekkelijk afkleden.

1. BioPromise shapewear

De BioPromise shapewear heeft net als de reguliere shapewear een shaperfunctie. Het verschil is echter dat de BioPromise shapewear nog meer doet. Zo kunt u door het dragen van deze kleding echt afslanken. In de garens van de shapewear zijn namelijk biokristallen verwerkt, waardoor de kleding een afslankend effect heeft. De shapewear dient u dan 30 tot 60 dagen lang gedurende 6 tot 8 uur per dag te dragen. Een ander voordeel van de BioPromise shapewear is dat uw cellulite minder wordt, doordat de onderkleding ervoor zorgt dat afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd.

2. Reguliere shapewear

De reguliere shapewear van Scala heeft enkel een shaperfunctie. Hiermee zullen direct de vetrolletjes worden verdoezeld, waardoor u een mooi, slank silhouet zult krijgen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!